ضیافت قرآنی جامعه ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

22 تير 1394
برنامه ضیافت قرآنی با حضور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم تعدادی از جانبازان، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و همچنین بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حضور داشتند برنامه‌های متنوع قرآنی برگزار شد.
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور جامعه ایثارگران دانشگاه در این محفل قرآنی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جمع بزرگی از ایثارگران را در خود جای داده و برای ما کار کردن در کنار این عزیزان افتخار بزرگی است.
دکتر حیدر عزیز نژاد افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با داشتن 265 جانباز، 35 آزاده و 7 شهید و بیش از هزار رزمنده دفاع مقدس یکی از بزرگترین دستگاه‌هایی است که این تعداد ایثارگر را مجموعه‌های خود جای داده است.
وی از همه کسانی که در برگزاری این مراسم تلاش کردند تشکر کرد و توفیق همه مجموعه‌های دانشگاه را پرتو عنایات قرآن و اهل بیت علیهم السلام از خداوند متعال خواستار شد.
در این مراسم که در یک فضای معنوی برگزار شد مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، جانشین فرماندهی سپاه امم صادق (ع) استان و جانشین فرمانده مالک اشتر بسیج ناحیه سپاه شهرستان بوشهر حضور داشتند.
شرکت کنندگان پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روزه خود را به همراه تعدادی از مسؤولان افطار کردند.
انتهای پیام/س.ر 1021

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.