دیدار مسئولان سپاه و دانشگاه با مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن / گزارش تصویری

27 امرداد 1404
به مناسبت سالروز ورود آزادگان، شب گذشته دیداری صمیمی در منزل مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، حاج مهدی مرکبی، برگزار شد.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر در این دیدار گفت: آزادگان افتخار ما و شناسنامه جمهوری اسلامی هستند و ما مدیون و سرباز آنان هستیم.

سردار حمید خرم‌دل بابیان اینکه آزادگان مظلوم‌ترین قشر جامعه ایثارگری هستند، تأکید کرد: در سیستم تبلیغاتی کشور حق مطلب به‌خوبی ادا نشده است.

وی با اشاره به فرموده امام خمینی (ره) تصریح کرد: سی سال خدمت من در سپاه، به‌اندازه یک روز حضور در جنگ و اسارت نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با اشاره به ارزش والای آزادگان و نقش بی‌بدیل آنان در حفظ امنیت و آرامش کشور، بیان داشت: آزادگان سرمایه‌های معنوی و الگویی برای صبر و استقامت هستند و دانشگاه همواره به پاسداشت خاطرات آنان تلاش خواهد کرد.

دکتر اله‌کرم اخلاقی با اشاره به فداکاری‌های رزمندگان و آزادگان، اظهار داشت: انتقال این ارزش‌ها به نسل جوان اهمیت بسزایی دارد.

وی افزود: وظیفه تکریم و حمایت از این قشر عزیز بر عهده تک‌تک ماست.

دکتر اخلاقی اضافه کرد: این دیدار فرصتی است برای تبادل خاطرات، قدردانی از ایثارگران و تقویت ارتباط میان دانشگاه و خانواده‌های شاهد و ایثارگر، که با صمیمیت و احترام متقابل همراه بود.

آزاده سرافراز مهدی مرکبی، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران نیز بابیان خاطرات دوران اسارت خود، اظهار داشت: در سال‌های سخت اسارت، صبر و استقامت آزادگان همواره به ما نیرو می‌داد.

مهدی مرکبی به مدت ۴ سال در اسارت دشمن بعثی بود.

در این دیدار سردار حمید خرم‌دل فرمانده سپاه امام صادق (ع)، سرهنگ محمدسعید قائدی، دکتر اله‌کرم اخلاقی رئیس دانشگاه، دکتر غلامرضا حاجیانی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، مهندس محمدحسین ستوده رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و سیدمجید حسینی مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه حضور داشتند.

 

انتهای پیام/ س.م ۱۰۲۱

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.