رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدار با بازنشستگان تأکید کرد: پیگیری پرداخت پاداش بازنشستگان در اولویت کاری دانشگاه قرار دارد

7 ارديبهشت 1404
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدار با اعضای کانون بازنشستگان و جمعی از بازنشستگان دانشگاه، ضمن قدردانی از سال‌ها تلاش و خدمت این عزیزان، بر اهمیت رسیدگی به مطالبات بازنشستگان تأکید کرد.

در این نشست صمیمانه که در فضای احترام و همدلی برگزار شد، دکتر اله‌کرم اخلاقی بابیان اینکه بازنشستگان سرمایه‌های معنوی دانشگاه هستند، اظهار داشت: پیگیری پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان در دستور کار جدی دانشگاه قرار گرفته و در اولویت نخست کاری من و همکارانم است.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در ماه‌های اخیر افزود: با هماهنگی‌های انجام‌شده با وزارت بهداشت و سایر نهادهای مرتبط، به‌طور جدی پیگیر تحقق مطالبات معوقه بازنشستگان عزیز هستیم.

دکتر اخلاقی تصریح کرد: خدمات ارزشمند بازنشستگان نباید به دست فراموشی سپرده شود و دانشگاه خود را موظف می‌داند ضمن حفظ ارتباط مستمر با این عزیزان، مسائل و مشکلات آنان را با تمام توان دنبال کند.

در این دیدار، بازنشستگان حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات، مشکلات و انتظارات خود پرداختند و از اهتمام ویژه رییس دانشگاه در توجه به مسائل بازنشستگان قدردانی کردند.

 

انتهای پیام/ س.م ۱۰۲۱

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.