رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مجوز ۴ نانوایی برای تولید نان کامل در استان بوشهر داده شده است

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجوز ۴ نانوایی برای تولید نان کامل در استان بوشهر داده شده است.

دکتر عیسی صفوی در ششمین نشست کارگروه آرد و نان کامل استان بوشهر اظهار داشت: نان سبوس‌دار به معنای نان کامل نیست مطابق سند ملی امنیت غذایی کشور باید تمام استان‌های کشور نان کامل تولید کنند.

دبیر کارگروه آرد و نان کامل استان بوشهر افزود: بر اساس این سند نان کامل نانی است که در کنار سبوس‌گیری ۵ درصد سایر ریزمغذی‌های موردنیاز بدن را داشته باشد در همین راستا استان بوشهر مجوز ۴ نانوایی جهت تولید نان کامل را داده شده است.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: انتظار می‌رود تا مهرماه چرخه تولید نان کامل در استان بوشهر تکمیل شود.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.