رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
مقدمه عملیاتی شدن امور بینالملل در دانشگاه، برنامهریزی اصولی است/ گزارش تصویری
|
|
|
|
9 دی 1402 رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ظرفیتها و فرصتهای قابلتوجهی برای بینالمللی شدن و بینالمللی سازی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر وجود دارد که باید با برنامهریزی اصولی آنها را عملیاتی کنیم.
دکتر حسن ملکیزاده در نشست هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باوجود ظرفیتهای مختلف علمی و حضور نیروی انسانی متخصص باید حضوری شایسته و فعالیتی پویا در حوزه همکاریهای بینالملل و عرصههای بینالمللی داشته باشد.
وی افزود: بسیاری از دانشگاههای رده چندم دنیا که حتی ممکن است از نظر علمی جایگاه درخور توجهی نیز نداشته باشند در حوزه بینالملل و دیپلماسی علمی و ارتباطات بین دانشگاهی کاملاً فعال هستند و با پذیرش دانشجویان از کشورهای مختلف از مزایای این موضوع بهرهمند شدهاند.
دکتر ملکیزاده با اشاره به فرصتهای متعدد برای فعالیت دانشگاه در حوزه بینالملل گفت: اهداف و چشماندازی مختلف، متنوع وسیع در مقوله بینالمللی سازی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ترسیم شده است که مهمترین آنها دیپلماسیهای علمی و سیاسی است.
وی ادامه داد: تجارب دانشگاههای فعال کشور در حوزه همکاریهای بینالمللی ثابت کرد که ارتباطات و مراودات علمی و پژوهشی با رویکرد بینالمللی، زمینهساز نزدیکی ملتها و افزایش روابط کشورها است.
نگاه ویژه به تولیدات علمی مشترک در عرصه بینالملل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: تولیدات علمی آموزشی و پژوهشی مشترک بین دانشگاهی در عرصه بینالملل رو به توسعه است و با توجه ظرفیتهای موجود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به این مقوله نگاه ویژهای خواهیم داشت.
در حوزه صنایع آماده همکاریهای بینالمللی هستیم
دکتر ملکیزاده با بیان اینکه فعالیتهای گسترده بینالمللی مرتبط با صنایع بسیار ضروری است، تصریح کرد: با توجه به وجود رشته مرتبط با صنایع در دانشگاه بوشهر امکان همکاری با دانشگاههای مختلف خارج از کشور برای ما وجود دارد.
وی گفت: مرز آبی و همجواری با خلیج نیلگون همیشه فارس و فعالیت مراکز تحقیقاتی مرتبط با این حوزه نیز ازجمله ظرفیتهای بسیار مهم دانشگاه برای همکاریهای برونمرزی است.
وی ادامه داد: قابلیتهای جذب دانشجوی خارجی وجود دارد که متأسفانه تاکنون برای این مقوله اهتمامی وجود نداشته است و باید در این زمینه کارهای شایستهای صورت گیرد.
دکتر ملکیزاده عنوان کرد: از دیگر مزایای توسعه روابط بینالملل برای دانشگاه که انتظار فعال شدن آن وجود دارد، تبادل استاد و توسعه همکاریهای آموزشی است.
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از فعالیت بخش خصوصی در توریسم درمانی حمایت میکند
وی ادامه داد: یکی دیگر از پتانسیلهای مغفول مانده در استان بوشهر حوزه توریسم درمانی است که دانشگاه علوم پزشکی میتواند با حمایت از بخش خصوصی در این زمینه آغازگر فعالیت این مقوله باشد.
دکتر ملکیزاده تصریح کرد: همت والایی برای فعالیت رسمی واحد امور بینالملل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر لازم است که بدون شک پیشگامان آن علاقهمندان به این حوزه در دانشگاه و در سطح معاونتهای آموزشی، تحقیقات و فناوری و دانشجویی و فرهنگی هستند و استادان و اعضای هیأت علمی ژنرالهای این مهم به شمار میروند.
نخستین نشست هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دستور کار بینالمللی سازی دانشگاه، روز سهشنبه 5 دیماه سال جاری در سالن ابنسینا برگزار شد، در این نشست که مدیران حوزه ریاست دانشگاه و روسای دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی نیز حضور داشتند کارگاه آموزشی تبیین امور بینالملل و بینالمللی سازی آموزش نیز توسط دکتر باقر امیرحیدری، مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
انتهای پیام/ کد خبرنگار
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
|
|
|
|
|