در ماه مبارک رمضان؛ بیش از 685 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گناوه انجام‌گرفته است

4 ارديبهشت 1401
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 685 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به‌ویژه شیرینی فروشی، آش فروشی و غذای بیرون در گناوه انجام‌گرفته است.

علیرضا یوسفی در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: طرح تشدید نظارت بر صنوف مواد غذایی و اماکن مذهبی که از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع‌شده است و تا پایان این ماه ادامه دارد.
وی اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط این شبکه 685 بازدید از اماکن عرضه مواد غذایی و صنوف داشته‌اند و همچنین 23 بازدید مشترک با سایر ادارات انجام داده‌اند.
یوسفی بیان داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، 173 اخطار بهداشتی صادرشده و 38 صنف به مراجع قضایی معرفی‌شده است و در پی بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط این شبکه 2 صنف متخلف نیز در شهرستان گناوه پلمب شد.
وی اضافه کرد: در همین مدت بیش از 183 موردسنجش پرتابل از مواد غذایی انجام و بیش از 55 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل‌مصرف جمع‌آوری و معدوم شد و 216 مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی انجام و 57 نمونه‌برداری میکروبی آب آشامیدنی انجام‌شده است.


انتهای پیام/ ک.آ 3080

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.