دکتر احمد ستوده با اشاره به اینکه تزریق دو نوبت واکسن از جمله مهمترین اقداماتی است که در راستای پیشگیری از همهگیری ویروس کرونا لازم است افزود: کسانی که واکسن نمیزنند دچار یکسری از محدودیتها خواهند شد و در مقابل افرادی که واکسن دریافت کردهاند میتوانند از خدماتی عمومی مثل هواپیما، قطار و ... بهراحتی استفاده کنند و در غیر این صورت فرد باید تست کرونا بدهد و در صورت منفی بودن تست از این خدمات بهرهمند شود.
ستوده خاطرنشان کرد: در پایان تمامی این اعمال محدودیتها و سختگیریها در خصوص تزریق واکسن منجر به کاهش مرگومیر و تعداد بستریشدگان و عوارض بیماری کرونا میشود که موجب بالا بردن سطح ایمنی جامعه در برابر شیوعهای گسترده ویروس خواهد شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با بیان اینکه تزریق دوز سوم واکسن کرونا در ایران آغاز شده است افزود: کادر بهداشت و درمان و بیماران خاص از اولین گروههای دریافت کننده دوز سوم واکسن در کشور بودند که پس از گذشت 6 ماه دوز سوم واکسن خود را دریافت کردند.
ستوده افزود: همچنین با هماهنگی صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، کلیه افراد بالای 18 سال که دو نوبت واکسنهای سینوفارم، بهارات و برکت تزریق کردهاند پس از گذشت 4 ماه میتوانند دوز سوم را واکسن آسترازنکا دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: تزریق دوز سوم واکسن کرونا در سایر کشورها در حال انجام است و ما نیز باید این موضوع را بیشتر جدی بگیریم؛ بهخصوص افرادی که واکسن سینوفارم را دریافت کردهاند، پس از گذشت چهار ماه از تزریق دوم باید نوبت سوم را دریافت کنند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم توصیه کرد: افرادی که واجد شرایط تزریق دوز سوم واکسن کرونا هستند، قبل از اینکه در صف دریافت دوز تقویتکننده حضور پیدا کنند، شرایط لازم برای تزریق از جمله فاصله ۴ یا 6 ماه پس از دریافت نوبت دوم واکسن را رعایت کنند.
انتهای پیام/ م.م 3020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید