پدر آبپخشی ناجی جان 3 نیازمند به اهدا عضو شد

مسئول مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خانواده حسین حسینی نژاد با رضایت به اهدای عضو، در بیمارستان شیراز، ناجی جان سه بیمار نیازمند به اهدا عضو شد.

علیرضا باقری بیان کرد: با اعلام مرگ مغزی بیمار و موافقت خانواده حسینی نژاد اهدای اعضای این پدر 43 ساله ساکن روستای دشتی اسماعیل خانی از توابع آب پخش در بیمارستان ابوعلی سینا شیراز انجام شد.
وی خاطر نشان کرد: ایثارگر حسین حسینی نژاد که به علت مشکلات عروق مغزی به شیراز منتقل شده بود، با تشخیص مرگ مغزی وی،  3 عضو (ریه ها،کبد و قلب) جهت نجات جان بیماران نیازمند برداشته شد.
باقری ضمن تقدیر از این اقدام خداپسندانه خانواده ایثارگر حسینی نژاد، افزود: بیمارستان ابوعلی سینا به تازگی در حوزه پیوند ریه اقدامات قابل توجهی انجام داده است.

انتهای پیام/ز.ح.1027

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.