استاندار بوشهر: واکسیناسیون برای کارمندان و اصناف استان بوشهر الزامی است

استاندار بوشهر گفت: واکسیناسیون برای کارمندان و اصناف الزامی است و کسانی که کارت واکسیناسیون ندارند از حضور در محل کار و ارائه خدمات به مردم محروم می‌شوند.

احمد محمدی‌زاده در نشست ستاد استانی کرونا اظهار داشت: هرگونه عادی و سهل انگاری در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی موجب شیوع دوباره ویروس و تعطیلی بازار را به دنبال دارد.
وی در خصوص برخی مشکلات شهرستان‌های کنگان و عسلویه در زمینه تزریق واکسن گفت: با استفاده از ظرفیت اجتماعی و ائمه جمعه در راستای ایمن سازی باید مردم را به تزریق واکسن ترغیب کنند.
محمدی‌زاده اضافه کرد: با توجه به تاکید ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص فعالیت حضوری دانش آموزان در مدرسه‌ها باید سرعت واکسیناسیون دانش آموزان را بیشتر و اگر عقب ماندگی در این خصوص وجود دارد برطرف شود.
وی همچنین بر ضرورت پشتیبانی صدا و سیما و مطبوعات از واکسیناسیون و فرهنگ سازی لازم در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید کرد و گفت: با توجه به توقف روند کاهشی شیوع ویروس در برخی ازاستان‌ها، دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح مستقر دراستان که مراکزی برای پذیرش بیمار تجهیز کرده بودند، این ظرفیت‌ها را برای ضرورت حفظ کنند.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.