با هدف تشدید نظارت؛ بازدید از ۳۰۰۰ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان بوشهر

1 خرداد 1400
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با هدف تشدید نظارت و برخورد قاطع با متخلفین بهداشتی از ۳ هزار و ۳۰۰ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان بوشهر در اردیبهشت‌ماه بازدید صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: پس از تغییر وضعیت قرمز شهرستان بوشهر به نارنجی و فعال شدن گروه شغلی ۱ و ۲ و در راستای اجرایی نمودن پروتکل‌های بهداشتی این نظارت‌ها افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه نظارت‌های مستمر بر روند اجرای دقیق پروتکل‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر لزوم استفاده از ماسک از سوی شاغلین و ارباب‌رجوع و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و گندزدایی محیط کار، ۲۲ تیم بازرسی از این صنوف بازدید کردند که نتیجه بازرسی‌ها منجر به پلمب ۱۸ واحد صنفی از جمله ساندویچی، قهوه‌خانه، آش فروشی، قنادی، کافه و نانوایی و ارجاع ۵۱ صنف متخلف به مراجع قضایی است.
این مقام مسئول اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن شهرستان در وضعیت نارنجی، متصدیان مشاغل گروه شغلی ۳ و ۴ همچنان می‌بایست تابع مقررات مربوط به محدودیت‌های این گروه‌های شغلی بوده و مشاغل گروه شغلی ۱ و ۲ نیز باید علاوه بر رعایت مقررات بهداشتی، نسبت به اجرای پروتکل‌های بهداشتی، به خصوص استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین شستشوی صحیح دست‌ها اقدام کنند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بر آموزش بهداشت و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی جهت مقابله با کرونا به عنوان یک اصل مهم تأکید و خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/س.م ۳۰۰۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.