با حضور فرماندار و روسای ادارات شهرستان بوشهر؛ پرستاران و کادر بهداشتی و درمانی شهرستان بوشهر تجلیل شدند

با حضور فرماندار و روسای ادارات و ارگان‌های شهرستان بوشهر، پرستاران و کادر بهداشتی و درمانی شهرستان بوشهر تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ فرماندار بوشهر در مراسم تجلیل از پرستاران و کادر بهداشتی و درمان شهرستان بوشهر گفت: روز پرستار را به فرصتی برای قدردانی از پرستاران تبدیل کنیم، به‌گونه‌ای که خستگی این ماه‌های پرمشغله از  این قشر زحمتکش گرفته شود.
عباس جمشیدی گفت: روز پرستار، فرصت مغتنمی است برای ارج نهادن به خدمات، ایثار و مجاهدت‌های با ارزش پرستاران، آن قشر خدوم و نجیبی که تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند.
وی ضمن تبریک میلاد باسعادت الگوی صبر و عشق و ایثار، حضرت زینب (س) و روز پرستار به جامعه خدوم و زحمتکش پرستاری به ویژه پرستاران عزیز در شهرستان بوشهر عنوان داشت: مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش‌های ارزنده این قشر شریف که با تلاش و ایثار خود امید و زندگی را به جامعه می‌بخشند، ابراز داشته، توفیق و ارتقاء روزافزون مقام و منزلت همه پرستاران زحمتکش را از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مدیران و کارکنان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و بیمارستان شهدای خلیج‌فارس به ویژه کادر درمان از ابتدای آغاز طرح مبارزه با کرونا در سطح شهرستان زحمات فراوان و قابل‌ستایشی را متحمل شده‌اند که قابل‌تقدیر و احترام می‌باشند.
در این مراسم که با حضور روسای ادارات و ارگان‌های شهرستان بوشهر صورت گرفت، فرماندار بوشهر به نمایندگی از کادر بهداشت و درمان از تعدادی پرستاران بیمارستان شهدای خلیج‌فارس و رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با اهدا لوح تقدیر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/ا.س-۳۰۰۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.