به مناسبت روز پرستار؛ مسئولین از پرستاران شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان توحید جم تجلیل کردند

در هفته بزرگداشت مقام پرستار، مسئولین شهرستان جم با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان توحید از زحمات پرستاران تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، احمد قاسمی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز پرستار اظهار داشت: پرستاران نماد از خود گذشتگی، ایثار، فداکاری هستند که در یک سال اخیر با شیوع ویروس کرونا از جان خود گذشتند و با این ویروس ناشناخته مبارزه کردند.
قاسمی با تأکید بر اینکه زحمات کادرمان به ویژه پرستاران قابل جبران نخواهد بود افزود: بهترین هدیه به کادرمان و پرستاران، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و دوری از اجتماعات است.
وی خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر شاهد کاهش موارد ابتلا و بستری افراد مبتلا به کرونا در شهرستان جم هستیم که به‌نوعی بهترین هدیه از سوی مردم جم به کادرمان و پرستاران بود.
رییس شبکه بهداشت و درمان جم گفت: بار اصلی مبارزه با ویروس کرونا در حوزه درمان بر دوش بیمارستان توحید بود که همگام باسیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و کادر بهداشت و درمان شبکه بهداشت جم، با ویروس کرونا مقابله کردند و جا دارد از کادرمان و پرستاران شاغل در این بیمارستان، به خصوص بخش ایزوله تنفسی تشکر و قدردانی ویژه‌ای داشته باشم.
انتهای پیام/ م.م ۳۰۲۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.