در راستای گسترش خدمات درمانی؛ ۱۹ پزشک در بیمارستان‌های کنگان و دیر جذب شدند

سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان و امام هادی (ع) شهرستان دیر گفت: در راستای گسترش خدمات درمانی، ۱۹ پزشک در بیمارستان‌های کنگان و شهرستان دیر جذب شدند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان، دکتر صادق مختارپور در این خصوص اظهار داشت: ۱۷ متخصص و ۲ دندان‌پزشک برای این دو مرکز درمانی جذب شدند.
وی از جذب متخصصین جدید در بیمارستان‌های کنگان و دیر خبر داد و گفت: جذب متخصص در رشته‌های عفونی، پوست، جراح عمومی، زنان و زایمان، بیهوشی، دندان‌پزشک، رادیولوژیست، داخلی و ... انجام‌شده است.
سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان و بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر خاطرنشان کرد: هدف ما از جذب پزشکان متخصص این است که بتوانیم به شکلی مطلوب و شایسته به مراجعین عزیز خدمات‌دهی کنیم و شهروندان بتوانند در همین منطقه از وجود متخصصان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ م. ص ۴۰۲۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.