همزمان با سراسر کشور؛ آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان جم

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون افراد بالای ۳۰ سال در شهرستان جم، همزمان با سراسر کشور آغاز و به مرحله اجرا درآمده است.

احمد قاسمی افزود: عامل اصلی مرگ و میر در بیماری های قلبی و عروقی، عدم کنترل فشارخون است که می توان با اصلاح سبک زندگی تا حدود زيادي بیماری فشارخون را کنترل کرد.
وی اضافه نمود: مصرف نمک، مهم ترین علت افزایش فشارخون است و فشارخون بالا معمولا بدون علامت بوده که تنها با دستگاه فشارسنج می توان آن را اندازه گیری کرد.
قاسمی بیان داشت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، از تاریخ ۲۷ اریبهشت ماه لغایت ۱۵ تیرماه با همكاري همه ي ارگان ها و ادارات درکلیه مراکز درمانی و بهداشتی کشور اجرایی می شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: در  این طرح کلیه افراد ۳۰ سال به بالا، مادران باردار و بیماران کلیوی مورد پایش قرارگرفته و افراد در معرض خطر شناسایی و تحت درمان قرار خواهند گرفت.
احمد قاسمی گفت: افراد بالای ۳۰ سال می‌توانند با مراجعه به کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان جم نسبت به‌اندازه گیری فشارخون خود اقدام کنند تا از آسیب‌های جبران‌ناپذیر آن پیشگیری کنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در نشست‌های جداگانه با امام‌جمعه شهرستان، ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت استان ضمن ارائه جزییات طرح، خواستار همکاری جهت اجرای بهتر و کامل‌تر این طرح گردید.

انتهای پیام/ کد خبر ا-پ ۳۰۲۰

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.