توسط نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت؛ ابلاغ پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه / گزارش تصویری

3 فروردين 1398
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان بوشهر، پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت را به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه ابلاغ کرد.

دکتر محمدحسین حیدری با حضور در اورژانس بیمارستان شهدای خلیج فارس ضمن ابلاغ پیام نوروزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پرسنل و بیماران بخش اورژانس بازدید کرد و  از نزدیک روند ارایه خدمت به مردم را مورد بررسی قرار داد.
وی از ستاد هدایت و اطلاع‌رسانی سازمان اورژانس 115 استان بوشهر و یک پایگاه اورژانس شهری بوشهر نیز بازدید کرد.
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت در روز دوم سفر خود، از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی عالیشهر، بیمارستان شهید گنجی برازجان، بیمارستان امیرالمؤمنین و بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه و پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای بازدید کرد و ضمن تقدیر از پرسنل، فعالیت‌های این مراکز  را مورد بررسی قرار داد.
در این بازدیدها مدیر بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مشاور وزیر را همراهی می‌کرد.

انتهای پیام /س.م – 1021

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.