سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد: انجام مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به عشایر شهرستان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مراقبت‌های بهداشتی و درمانی برای تمامی جمعیت عشایری ساکن در تنگستان انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان؛ مهندس عادل مقدس بیان داشت: تعداد ۶۰ خانوار عشایری با ۲۱۰ نفر جمعیت تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی در تنگستان قرار دارند که به صورت تیمی و با حضور پرسنل بهداشت و درمان در محل اسکان این خانوارها خدمات مورد نیاز به آنان ارائه می‌شود.
وی تصریح کرد: ویزیت و ارائه دارو، ارائه خدمات بهداشت محیط از جمله انجام آزمایش‌های میکروبی و شیمیایی بر روی آب، تهیه نمونه‌های آزمایشگاهی با توجه به ضرورت انجام آن برای افراد و ارائه آموزش‌های بهداشتی از جمله فعالیت‌هایی است که برای جمعیت عشایری تنگستان انجام می‌شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان افزود: مراقبت از مادران باردار و واکسیناسیون اطفال از خدمات مهم و مورد نیاز عشایر است که این جمعیت به صورت کامل از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.
این خدمات با حضور پزشکان و کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و بهورزان تنگستان ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.