در ۶ ماهه اول سال ۹۷ صورت گرفت؛ انجام بیش از ۸ هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی در شهرستان جم

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۷ تعداد ۸۷ هزار و ۶۳ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی در شهرستان انجام شده است.

احمد قاسمی افزود: معمولاَ برای گندزدایی از کلر و ترکیبات آن استفاده می‌شود زیرا کلر رایج‌ترین گندزدای مورد استفاده در سراسر جهان است.
وی اضافه کرد: گندزدایی آب آشامیدنی با هدف از بین بردن عوامل میکروبی بیماری‌زا، کنترل میکروارگانیسم‌های مزاحم، ممانعت از رشد مجدد میکروبی در شبکه‌های آب‌رسانی و حذف یا تقلیل رنگ، طعم و بوی آب و مقابله با آلودگی‌های ثانویه انجام می‌شود.
قاسمی خاطرنشان کرد: با توجه به وظیفه نظارتی وزارت بهداشت در قبال آب آشامیدنی، برنامه‌ریزی و اجرای فرآیند کلرسنجی، برای اطمینان از عملکرد مناسب سیستم گندزدایی و در نهایت، اطمینان از سلامت میکروبی آب آشامیدنی امری بسیار ضروری است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تاکید کرد: یکی از وظایف اصلی و مهم بازرسین بهداشت محیط در حوزه کنترل کیفی آب آشامیدنی، کلر سنجی است که باید روزانه در زمان‌های مختلف از شبانه‌روز و در مکان‌های مناسب صورت گیرد.

انتهای پیام/ ا.پ ۳۰۲۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.