رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بیش از ۸۶ درصد از جمعیت شهرستان، در سامانه سیب ثبت‌نام و مراقبت‌های لازم را دریافت کرده‌اند

27 تير 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: بیش از ۸۶ درصد از جمعیت شهرستان، در سامانه سیب ثبت‌نام و مراقبت‌های لازم را دریافت کرده‌اند.

مهندس احمد قاسمی گفت: تاکنون ۴۴ هزار و ۷۱۳ نفر از جمعیت شهرستان در سامانه سیب ثبت‌نام‌شده و خدمات بهداشتی درمانی را دریافت کرده‌اند.
وی اضافه کرد: از جمعیت ۵۱ هزار نفری که تاکنون در سامانه سیب ثبت‌نام‌شده‌اند، حدود ۸۶ درصد به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان مراجعه و خدمات موردنیاز را دریافت کرده‌اند.
مهندس احمد قاسمی افزود: در بین گروه‌های سنی مختلف، کودکان با ۹۷٫۵ درصد بیشترین خدمات و جوانان با ۷۸٫۲ درصد کمترین خدمات را در شهرستان دریافت کرده‌اند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خاطرنشان کرد: بیش از یک‌میلیون و ۱۷۰ هزار خدمت به جمعیت تحت پوشش شهرستان ارایه شده است که علاوه بر کودکان و جوانان، نوجوانان ۹۵٫۳ درصد، میان‌سالان ۸۰٫۶ درصد و سالمندان ۸۸٫۸ درصد را نیز شامل می‌گردد.

انتهای پیام/ ا.پ ۳۰۲۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.