پلمپ يك واحد شيريني فروشي در شهر جم

2 تير 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: یک واحد شیرینی فروشی در شهر جم به دلیل استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز در محصولات خود پلمپ شد.

احمد قاسمی عنوان داشت: پس از بازرسي‌هاي دوره‌اي كارشناسان بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمانی شهرستان جم از واحدهای صنفي نمونه‌هایی جهت آزمايش و بررسي گرفته شد که یکی از شيريني فروشي‌هاي شهر جم به دليل عدم رعايت اصول بهداشتي و با حكم مراجع قضايي پلمپ گردید.
وی با اشاره به انجام بازرسی‌های ماهانه کارشناسان بهداشت محیط از اصناف افزود: به‌منظور حفظ سلامت مردم در صورت مشاهده تخلف در مراكز عرضه مواد غذايي و بهداشتي در سطح شهرستان، هیچ‌گونه اغماضي با فرد متخلف صورت نخواهد گرفت.
تخلفات بهداشتی را به سامانه 190 اطلاع دهید
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اضافه نمود: شهروندان جمي می‌توانند با استفاده از سامانه تلفنی 190 هرگونه تخلف بهداشتي اصناف را به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند.

انتهای پیام/ الف.پ- 3020
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.