رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تکمیل اورژانس هسته‌ای بوشهر نیازمند ۳۰۰ میلیارد ریال است

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تکمیل اورژانس هسته‌ای بوشهر نیازمند ۳۰۰ میلیارد ریال است.

دکتر سعید کشمیری در حاشیه بازدید معاون رییس‌جمهور از مراحل ساخت اورژانس عمومی و هسته‌ای بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان بوشهر تلاش گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: تکمیل پروژه‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی در بوشهر با جدیت دنبال می‌شود و انتظار داریم با تأمین اعتبارات موردنیاز شاهد تسریع در تکمیل این پروژه‌ها و زیرساخت‌ها باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: اورژانس عمومی و هسته‌ای بوشهر با زیربنای هشت هزار مترمربع در دست احداث است که در حال حاضر دارای ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹0 میلیارد ریال برای ساخت این مرکز هزینه شده است، ادامه داد: تاکنون 60 میلیارد ریال برای این مرکز پرداخت‌شده است.
رییس سازمان برنامه‌وبودجه کشور بعدازظهر چهارشنبه وارد بوشهر شد.

دکتر محمدباقر نوبخت پس از بازدید مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی استان بوشهر، به محل اجرای پروژه ساخت اورژانس عمومی و هسته‌ای بوشهر رفت.
انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.