به مناسبت روز ماما برگزار شد؛ ماماهای شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، از ماماهای شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تقدیر به عمل آمد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در حاشیه این مراسم ضمن تبریک روز ماما و بیان تاریخچه این روز، عنوان داشت: ماماها دارای اساسی‌ترین نقش در سلامت خانواده‌ها و به‌تبع از آن سلامت جامعه هستند.
مهندس احمد قاسمی اظهار داشت: مادران باردار و مراقبت از آن‌ها یکی از شاخص‌های مهم در ارتقای سطح سلامتی می‌باشد که این مهم، تلاش شبانه‌روزی ماماها در ارایه خدمت و پیگیری‌های لازم را می‌طلبد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تصریح کرد: داشتن نیروی انسانی سالم یکی از اولین شروط برای پیشرفت هر جامعه‌ای می‌باشد که حلقه‌ی اول این ابزار در دستان ماماها و تلاش آن‌ها در جهت پرورش نوزادان سالم می‌باشد.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.