رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۸0 میلیارد برای ساخت اورژانس هسته‌ای بوشهر هزینه شده است/پیشرفت اجرای اورژانس هسته‌ای بوشهر از برنامه زمان‌بندی جلوتر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تاکنون هشتاد میلیارد ریال برای ساخت اورژانس هسته‌ای بوشهر هزینه شده است.

دکتر سعید کشمیری صبح دوشنبه در حاشیه بازدید استاندار بوشهر از طرح‌های بهداشتی و درمانی اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در استان بوشهر تلاش‌های خوبی صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اهمیت بالای اورژانس هسته‌ای خاطرنشان کرد: اورژانس هسته‌ای بوشهر در زمینی به مساحت 8 هزار مترمربع در حال ساخت است.
دکتر کشمیری بیان کرد: برای ساخت این پروژه ۳0۰ میلیارد ریال پیش‌بینی‌شده، این اعتبارات از محل اعتبارات وزارت بهداشت به مبلغ ۱۳4 میلیارد ریال، اعتبارات استانداری 83 میلیارد ریال و اعتبارات سازمان انرژی اتمی به میزان 83 میلیارد ریال تأمین‌شده است.
وی بابیان اینکه تاکنون 80 میلیارد ریال برای ساخت اورژانس هسته‌ای بوشهر هزینه شده است، گفت: در حال حاضر از زمان‌بندی پروژه جلوتر هستیم و امیدواریم در موعد مقرر دوساله این پروژه تکمیل شود.
انتهای پیام/م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.