مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی: پوشش خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 100 در صد است/ بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی، اداری، سلف‌سرویس و ورزشی

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پوشش 100 درصدی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: با بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی نه‌تنها کمبود تخت خوابگاهی نداریم بلکه ۴۰ تا ۵۰ تخت بیشتر از نیاز دانشجویان تأمین‌شده است.

مسعود صداقت در گفتگو با خبرنگار مفدا بوشهر افزود: با آسیب‌شناسی خوابگاه‌های علوم پزشکی بوشهر که در اردیبهشت‌ماه امسال صورت گرفت، خوابگاه‌های آریانا یک و دو تبدیل به یک خوابگاه بزرگ و تازه‌ساخت با فضای مناسب شد که این خوابگاه در نزدیکی سایت پردیس دانشگاه اجاره‌شده است.
وی بیان داشت: خوابگاه صدف نیز با هزینه‌ای معادل ۱5 میلیون تومان آماده بهره‌برداری شد و مشکلات خوابگاه پسرانه سینا ازجمله فضای مطالعه، اینترنت و مشکلات تجهیزاتی نیز طرف برطرف شده است.
 صداقت همچنین به خوابگاه‌های دخترانه پردیس یک و دو نیز اشاره کرد و افزود: با به مزایده گذاشتن تجهیزات اضافی در این دو خوابگاه، فضای بیشتری آزاد شد و فضای موتورخانه به واحد تأسیسات تغییر کاربری داده شد که این کار با هزینه‌ای حدود ۱۰ میلیون تومان اتمام و برای اول مهرماه آماده بهره‌برداری شد.
ناوگان سرمایشی خوابگاه‌ها بهسازی می‌شوند
 وی در پاسخ به سؤالی درباره تجهیز خوابگاه‌ها گفت: برای بهسازی ناوگان سرمایشی خوابگاه‌ها با برآورد هزینه‌ای بالغ‌بر ۱۵۰ میلیون تومان و موافقت رییس دانشگاه با ۹۰ میلیون تومان، تعداد ۳۰ دستگاه یخچال و ۲۵ دستگاه کولر اسپیلت و تعدادی تخت خوابگاهی خریداری‌شده که از اول مهرماه در خوابگاه‌های دانشجویی ملکی و استیجاری مورداستفاده قرار می‌گیرد.
 صداقت همچنین به امنیت خوابگاه‌ها نیز اشاره کرد و بیان داشت: تعدادی دوربین، خریداری و در اطراف خوابگاه‌های ملکی نصب‌شده که این دوربین‌ها، ضریب امنیتی خوابگاه‌ها را بالا خواهد برد.
 وی افزود: درزمینهٔ نظارت بر ورود و خروج دانشجویان نیز دستگاه‌های ثبت انگشت خریداری‌شده و از اول مهرماه در خوابگاه‌ها نصب خواهد شد.
 طبخ غذا در سلف‌سرویس دانشگاه انجام خواهد شد
 مدیر دانشجویی در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات صورت گرفته در سلف‌سرویس دانشگاه گفت: یکی از دغدغه‌های دانشگاه این بود که طبخ غذا بیرون از دانشگاه انجام می‌شد که مشکلات زیادی را به دنبال داشت و ما تصمیم گرفتیم با استفاده بهینه از فضای سلف‌سرویس و تسویه‌حساب بخشی از مطالبات پیمانکار مربوطه، وی را ملزم به این کارکنیم که این پروژه، مراحل نهایی را می‌گذراند و از اول مهرماه طبخ غذا در محل سلف‌سرویس انجام خواهد شد.
 وی همچنین به تجهیز سلف‌سرویس به چهار دستگاه سردخانه و نصب چربی گیر و ظروف چینی با آرم دانشگاه اشاره کرد و گفت: خریداری این تجهیزات با هزینه‌ای معادل ۹۴ میلیون تومان با همکاری و موافقت رییس محترم دانشگاه انجام‌شده است.
 صداقت همچنین افزود: گاز کشی سلف‌سرویس در حال انجام است و تا اول مهرماه به پایان خواهد رسید و بعضی از تجهیزات نیز که فرسوده شده بودند مانند کباب‌پز و هودها در حال نوسازی است که با هزینه‌ای معادل ۱۰ میلیون تومان در حال انجام است.
 سالن تیراندازی با سازی می‌شود
 مدیر دانشجویی به موضوع فضاهای ورزشی نیز پرداخت و گفت: سالن تیراندازی دانشگاه نیاز به بازسازی دارد که این کار با برآورد هزینه‌ای معادل ۱۰ میلیون تومان انجام خواهد شد.
 صداقت به تقویت صنوف خوابگاهی نیز اشاره کرد و افزود: صنوف خوابگاهی با مشارکت خود دانشجویان تشکیل و تقویت‌شده و ازاین‌پس مشکلات صنفی دانشجویان توسط نمایندگان آنان به ما منتقل خواهد شد.
 وی با تشکر از رییس دانشگاه که دید دانشجویی دارند و کمک‌های خوبی به مجموعه دانشجویی کردند از معاون توسعه، مدیر بودجه و مدیر امور مالی دانشگاه نیز تشکر کرد و از معاون فرهنگی دانشجویی و همه همکارانی که در واحدهای مختلف در مرتفع شدن این مشکلات همکاری فراوانی داشته‌اند تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/ س.ر 2050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.