رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: اجرایی شدن 12 پروژه بااعتباری بالغ‌بر 70 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم از اجرایی شدن 12 پروژه عمرانی حوزه سلامت بااعتباری بالغ‌بر 70 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید در شهرستان جم خبر داد.

احمد قاسمی در مراسم افتتاحیه مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان جم عنوان داشت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه به بخش سلامت دارد و امیدوارم این توجه و نگاه ویژه دولت به حوزه سلامت تداوم داشته باشد.
وی از اجرای طرح تحول سلامت به‌عنوان نقطه عطفی در تاریخ سلامت کشور یادکرد و عنوان داشت: کاهش پرداختی از جیب مردم یکی از مزایای اجرای این طرح بوده که به‌خوبی توسط مردم لمس شده و برای عموم مردم قابل‌مشاهده است.
قاسمی اضافه کرد: هرساله مبلغی در حدود 20 میلیارد ریال در بحث پزشک خانواده در شهرستان هزینه می‌شود که این امر مرهون نگاه ویژه دولت به امر سلامت است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم به الکترونیکی شدن پرونده سلامت خانوارها اشاره کرد و عنوان داشت: مبلغ 2 میلیارد ریال جهت آماده‌سازی زیرساخت‌های سامانه سیب (سامانه یکپارچه بهداشت) در شهرستان هزینه شده است.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.