به مناسبت ماه مبارک رمضان؛
طرح تشدید بازرسی از مراکز حساس عرضه مواد غذایی گناوه آغاز شد
|
|
|
|
16 خرداد 1396 معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: طرح تشدید بازرسی از مراکز حساس عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی گناوه در ماه مبارک رمضان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس علیرضا یوسفی اظهار داشت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و هماهنگ با سراسر کشور، طرح تشدید و بازرسی در گناوه توسط ۷ اکیپ و ۱۵ بازرس بهداشت محیط و حرفهای آغاز شد.
وی افزود: بازرسان از شیرینی فروشیها و کارگاههای قنادی، محلهای تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا، بامیه و شیرینیهای سنتی، آش و حلیم فروشیها، مساجد و اماکن متبرکه و همچنین اماکن بینراهی بازدید و بازرسی میکنند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اضافه کرد: در کنار این بازدیدها، کلر سنجی و نمونهبرداری از آب آشامیدنی نیز انجام میشود.
وی ادامه داد: همچنین نمونهبرداری از مواد غذایی ازجمله پایش روغنهای مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه با تجهیزات پرتابل بازرسی و موردسنجش قرار میگیرند، که در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با کسبههای متخلف طبق مقررات رفتار خواهد شد.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: در آستانه ماه رمضان و در ادامه برخورد با دستفروشان عرضه غذای گرم در سطح معابر که از دیماه سال گذشته باهدف رسیدن به امنیت غذایی مردم در سطح شهر گناوه آغازشده با همکاری اجرائیات شهرداری، تعداد ۱۰۰ پرس غذای گرم که به شکل کاملاً غیربهداشتی توسط دستفروشان عرضه میگردد از سطح معابر جمعآوری و معدوم شد.
مهندس حسن ذبیحی ادامه داد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی از طریق سامانه گویای 190 و یا شماره تلفن 07733123566 شکایات خود را جهت رسیدگی اعلام نمایند.
انتهای پیام/ م.ن 3080
|
|
 |
|
|