نظارت بهداشتی بر نان فانتزی‌های بوشهر ساماندهی می‌شود

29 فروردين 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با توجه به اینکه عرضه و فروش انواع نان تابع شرایط خاص بهداشتی بوده بنابراین نظارت بهداشتی بر نان فانتزی‌ها ساماندهی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به اینکه عرضه و فروش انواع نان تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و مواردی مانند بهداشت فردی، دستکش، کلاه، سلفون، نحوه عرضه، شرایط نگهداری، فضای فیزیکی و حمل‌ونقل محصولات ملاک ارزیابی قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: در این راستا جلسه هم‌اندیشی با متصدیان نان فانتزی‌ها و ادارات مرتبط (صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اماکن عمومی نیروی انتظامی شهرستان) برگزار و برنامه ساماندهی وضعیت بهداشتی صنعت نان فانتزی مطرح شد و آیتم‌های بهداشتی در این حوزه موردبررسی و تأکید قرار گرفت.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: به لحاظ حساسیت نظارت‌ها و کنترل مستمر بر نان فانتزی‌ها باهدف ارتقای شاخص‌های بهداشتی، اجرای فعالیت‌ها با محوریت سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت می‌باشد.
مهندس حسن فخرایی خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز می‌توانند نظرات و شکایات خود را با سامانه کشوری 190 در میان بگذارند.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.