22.بهمن

حضور مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راهپیمایی خودرویی ۲۲ بهمن / گزارش تصویری
مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راهپیمایی خودرویی ۲۲ بهمن در کرانه‌های خلیج‌فارس حضور پیدا کردند.

دعوت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ضمن تبریک مجدد ایام فرخنده دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از عموم مردم و خانواده حوزه سلامت استان برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن ماه دعوت به عمل آورد.

شکوه حضور 96؛ همراهی مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با مردم در راهپيمايي 22 بهمن/ گزارش تصویری
رییس، اعضای هیأت رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان همراه با مردم مؤمن و دريادل بوشهر همزمان با سراسر كشور با حضور گسترده در راهپيمايي 22 بهمن ضمن تجديد ميثاق با رهبر ...