پدافند.غیر.عامل

تقدیر رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از مدیران اجرایی مانور پرتویی شهدای خلیج‌فارس
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از دکتر سعید کشمیری رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و فرمانده مانور پرتوی شهدا خلیج‌فارس، دکتر عبدالرحیم دادجو رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر و جانشین فرمانده، سکینه ارجمندی کارشناس مسئول دبیرخانه پ ...

باهمت مدیران باتجربه در راه کاهش خطرپذیری و پدافند غیر عامل گام بر‌میداریم/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس دستور مقام معظم رهبری در راه کاهش خطرپذیری و پدافند غیرعامل باهمت مدیران باتجربه گام برمی‌داریم.

فرهنگ‌سازی زمینه‌ساز اولویت یافتن پدافند غیرعامل در جامعه است
دبیر دبیرخانه کارگروه سلامت در بلایای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: اولویت یافتن پدافند غیرعامل در جامعه جز با فرهنگ‌سازی و برانگیختن اذهان عمومی و گروه‌های هدف ممکن نخواهد بود.

همایش پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
همایش پدافند غیرعامل با حضور بازرس و نماینده ستاد پدافند غیر عامل وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: هر اقدامی که برای کاهش تهاجم دشمن صورت گیرد پدافند غیرعامل موفق محسوب می‌شود/ گزارش تصویری
رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: هر اقدامی که انجام داده تا بتوانیم اثر تهاجم دشمن را کاهش دهیم اقدام موفقی در زمینه پدافند غیر عامل محسوب می‌شود.