پانسیون.پزشکان

آغاز عملیات اجرایی پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اخند شهرستان عسلویه
عملیات اجرایی پانسیون دو واحدی پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اخند از توابع شهرستان عسلویه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی آغاز شد.

در شهرستان دشتی صورت گرفت؛ آغاز عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک
در آیینی هم‌زمان با آخرین روز از هفته دولت و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و جمعی از مسئولین، عملیات اجرایی پروژه خیر ساز مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ واحد پانسیون روستای چارک شهرستان دشتی آغاز شد.

در آئینی به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استاندار بوشهر؛ عملیات اجرایی پانسیون ۱۲ واحدی پزشکان بیمارستان دیر آغاز شد
در آئینی به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استاندار بوشهر و هم‌زمان با اولین روز از هفته دولت، عملیات اجرایی پانسیون پزشکان بیمارستان شهرستان دیر آغاز شد.

عملیات اجرایی پانسیون پزشکان آبدان آغاز شد
هم‌زمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی پانسیون پزشکان آبدان آغاز شد.

با حضور فرماندار شهرستان دشتستان انجام شد؛ آغاز عملیات اجرایی دو واحد پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت بوشکان
با حضور فرماندار شهرستان دشتستان عملیات اجرایی دو واحد پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت بوشکان این شهرستان آغاز شد.

فرماندار دیّر: پانسیون 10 واحدی پزشکان دیّر ساخته می‌شود
فرماندار دیّر گفت: با تصویب اعتبار اولیه در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دیّر، پانسیون 10 واحدی پزشکان این شهرستان ساخته می‌شود.

افتتاح پانسیون 6 واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان
در آیینی پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور مسئولان به بهره‌برداری رسید.