ویتامین.دی

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مکمل ویتامین "د" بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنید/ عوارض جانبی مصرف بیش از حد مکمل ویتامین "د"
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تمامی افراد جامعه ضروری است برای پیشگیری از کمبود ویتامین دی، مکمل ویتامین دی موردنیاز خود را بر اساس توصیه‌های بهداشتی دریافت کنند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مکمل‌های آهن و ویتامین دی به به‌صورت رایگان در اختیار دانش آموزان گناوه‌ای قرار می‌گیرد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: طرح آهن یاری و مکمل ویتامین دی که لازمه رشد و تأمین سلامتی بدن هستند به‌صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

بیش از 60 هزار قرص آهن و ویتامین دی در مدارس شهرستان جم توزیع شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: در راستای ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان تعداد شصت‌وشش هزار و 200 عدد قرص آهن و ویتامین D بین دانش‌آموزان مدارس شهرستان جم توزیع شد.

استفاده از ضد آفتاب و کمبود ویتامین دی
در جامعه امروزی، مراقبت از پوست و مو اهمیت و طرفداران زیادی پیداکرده است.