نماینده.وزیر.بهداشت

25 فروردين 1400
نماینده وزیر بهداشت: بالا بودن سواد سلامت مردم استان بوشهر نقطه امیدوارکننده برای کنترل کرونا است
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مشاور معاون بهداشت و نماینده وزارت بهداشت در بررسی وضعیت کرونا در استان بوشهر در بازدید از وضعیت بیماری کووید 19 در استان بوشهر گفت : یکی از مسائلی که می‌توان برای کنترل بیماری به آن امید داشت، ...

3 فروردين 1398
توسط نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت؛ ابلاغ پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه / گزارش تصویری
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان بوشهر، پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت را به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه ابلاغ کرد.

بازدید نماینده وزیر بهداشت و درمان از روند اجرای طرح تحول در شهرستان دشتی
نماینده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در شهرستان دشتی بازدید نمود.