نخستین

نخستین کارگاه توانمندسازی رؤسای بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اولین دوره کارگاه توانمندسازی مدیران ویژه رؤسای بیمارستان‌های تابعه دانشگاه با محوریت مدیریت استراتژیک، برنامه‌ریزی و مدیریت منابع مالی و اقتصاد سلامت برگزار شد.

انجام نخستین عمل جراحی برداشتن تومور مغزی در بیمارستان کنگان
نخستین عمل جراحی برداشتن تومور مغزی یک بیمار در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان با موفقیت انجام شد.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از صد بیمار مبتلا به ایدز در استان بوشهر خدمات درمانی رایگان دریافت می‌کنند
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: خدمات درمانی رایگان به بیش از صد نفر از بیماران مبتلا به ویروس ایدز در استان بوشهر ارایه می‌شود

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: نخستین جلسه تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان عسلویه برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: نخستین جلسه تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان عسلویه برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شورای عالی پرستاری استان ظرفیت‌های بالایی دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شورای عالی پرستاری استان از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است و به اطلاعات پرستاری استان آشنایی کامل دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نخستین مگا بیمارستان در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با تجمیع مراکز بیمارستانی در مرکز استان بوشهر نخستین مگا بیمارستان در این استان راه‌اندازی می‌شود.

نخستین رویداد سینمایی سلامت کشور رقم خورد
نخستین جشنواره سینمایی سلامت از یکم تا پنجم شهریور با نمایش ۲۴ فیلم بلند سینمایی، 39 مستند،35 فیلم کوتاه، 20 تیزر و نماهنگ و ۱۸ اثر دانشجویی برگزار شد.

نخستین کارگاه تخصصی نشریات دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
نخستین کارگاه تخصصی نشریات دانشگاهی باهدف ارتقای سطح علمی و مهارتی دست‌اندرکاران نشریات دانشجویی درسایت پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.