معاون.فرهنگی.دانشجویی

7 فروردين 1401
کاروان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر 14 رتبه در بزرگ‌ترین رویداد قرآنی کشور کسب کرد
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب چهارده رتبه منتخب توسط کاروان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر در بزرگ‌ترین رویداد قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ کسب یازده عنوان برتر در مهم‌ترین رخداد قرآنی نظام سلامت کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کسب یازده عنوان برتر در مهم‌ترین رخداد قرآنی نظام سلامت کشور، حکایت از آینده تابناک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در عرصه قرآنی دارد.

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر طی پیامی فرا رسیدن دهه فرخنده و خجسته فجر را به طلایه داران فجرآفرین نظام سلامت استان بوشهر تبریک گفت.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی بوشهر: لزوم توجه به بخش فرهنگی و اجتماعی / کارهای فرهنگی در حوزه سلامت استان بوشهر ارتقا یابد
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی بوشهر ضمن تأکید بر لزوم توجه به بخش فرهنگی و اجتماعی گفت: کارهای فرهنگی در حوزه سلامت استان بوشهر ارتقا یابد.

توسط مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ خوابگاه دانشجویی دخترانه 15 خرداد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افتتاح شد/ گزارش تصویری
خوابگاه دانشجویی دخترانه 15 خرداد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌صورت ویدئوکنفرانسی توسط مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن
دکتر اکرم فرهادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر طی پیامی روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را به جامعه دانشگاهی بویژه بانوان پرتلاش دانشگاه تبریک گفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویائی دانشگاه است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه و گسترش مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب ۹ مقام برتر این دانشگاه، در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا توفیق الهی است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.