معاونت.فرهنگی.دانشجویی

1 تير 1401
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد رتبه دوازدهم کسب کرد
کاروان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر در بزرگ‌ترین رویداد قرآنی خانواده بزرگ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه دوازدهم را در بین 43 دانشگاه ودانشکده شرکت کننده کسب کرد.

در نخستین روز کاری؛ سرپرست جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با کارکنان ستادی این معاونت دیدار کرد/ گزارش تصویری
در این بازدید دکتر اکرم فرهادی معاون سابق فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز حضور داشت.

در نخستین روز از دهه مبارک فجر برگزار شد؛ آیین دیدار با فرزند روح‌الله در جوار قطعه شهید گمنام پردیس دانشگاه / گزارش تصویری
آیین دیدار با فرزند روح‌الله در ساعت ۹:۲۷:۳۰ صبح مقارن با بازگشت امام خمینی (ره) به ميهن اسلامی با شادپیمایی خودرویی خانواده بزرگ نظام سلامت استان بوشهر آغاز و پس از دیدار با فرزند روح‌الله، در جوار قطعه شهید گمنام سایت پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برنام ...

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سیزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور
سرپرست المپیاد مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از موفقیت ۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه در مرحله انفرادی و گروهی سیزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند
به مناسبت هفته دفاع مقدس، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جوار قطعه شهید گمنام سایت پردیس دانشگاه، با آرمان‌های شهدا و امام شهیدان تجدید میثاق کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روز فتح خرمشهر، نباید در این روزمرگی‌ها کم‌رنگ شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روز فتح خرمشهر، نباید در این روزمرگی‌ها کم‌رنگ و به فراموشی سپرده شود.

در دو رشته ورزشی بسکتبال و فوتبال؛ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تدارک میزبانی مسابقات ورودی المپیاد ورزش‌های قهرمانی وزارت بهداشت
رییس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آمادگی این دانشگاه برای برگزاری رقابت‌های ورودی المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در دو رشته بسکتبال و فوتبال خبر داد.

در آیینی؛ برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند
در آیینی با حضور معاون اجرایی رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از رابطان، ممتازان مرحله دانشگاهی و برگزیدگان کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی تجلیل شد.

نشست فصلی تشکل‌های دانشجویی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
نشست فصلی تشکل‌های دانشجویی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

دانشجویان استعدادهای درخشان و مدال‌آوران یازدهمین المپیاد علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی از دانشجویان استعدادهای درخشان و مدال‌آوران یازدهمین المپیاد علمی کشور با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

18 فروردين 1397
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جشنواره قرآن و عترت، دریچه‌ای برای انس بیشتر با معارف ناب قرآن و اهل‌بیت (ع) است
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره قران و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باهدف ایجاد انس بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور با معارف ناب قرآن و عترت برگزار می‌شود.

معاون وزیر بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازید می‌کند
در ادامه سلسله بازدیدهای معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هیات همراه از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دکتر محمد رضا فراهانی روز چهارشنبه ۲۳ اسفند ماه در آخرین برنامه بازدید از دانشگاه‌ها در سال ۹۶، از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید می‌کند.

تقدیر امام‌جمعه بوشهر، از ترویج و‌ توسعه فرهنگ قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر، از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه ترویج و‌ توسعه فرهنگ قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر کرد.

بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به دانشجویان پرداخت شد
بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به 137 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت شد.