معاونت.درمان

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نوسازی ۲۰ دستگاه دیالیز در استان بوشهر/ ۵۳۸ نفر بیمار دیالیزی در استان بوشهر وجود دارد
رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از نوسازی ۲۰ دستگاه دیالیز در استان بوشهر خبر داد.

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۲۰۰۰ بیمار خاص در استان بوشهر وجود دارد/ هزینه یک سال دیالیز برای هر فرد ۴۳۲ میلیون ریال است
رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از ۲۰۰۰ بیمار خاص در استان بوشهر وجود دارد.

15 تير 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح تبادل الکترونیک اسناد در بیمارستان زینبیه خورموج اجرایی خواهد شد/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح تبادل الکترونیک اسناد به‌عنوان پایلوت در بیمارستان زینبیه خورموج اجرایی خواهد شد.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از دیالیز صفاقی نیازمند آموزش و گسترش آگاهی است/ گزارش تصویری
مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دیالیز صفاقی روشی مناسب برای جایگزین کردن دیالیزی خونی است که نیازمند آموزش و گسترش آگاهی بیماران است.

دو مرکز فاقد مجوز در حوزه پوست و زیبایی توسط دانشگاه علوم پرشکی بوشهر پلمپ شد
دو مرکز فاقد مجوز که در زمینه پوست و زیبایی در شهر بوشهر فعالیت داشتند توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، مراجع قضایی و نیروی انتظامی پلمپ شد.

100 دستگاه پمپ سرنگ در بیمارستان‌های استان بوشهر توزیع شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به منظور ارتقای کیفیت خدمات درمانی به بیماران، تعداد 100 دستگاه پمپ سرنگ با کیفیت، در اختیار بیمارستان‌های استان قرار گرفت .

به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر؛ برپایی ایستگاه سلامت و اندازه‌گیری شاخص‌های تن‌سنجی در شهر بوشهر
کارشناس تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر ایستگاه سلامت و اندازه‌گیری شاخص‌های تن‌سنجی در پارک مرجان شهر بوشهر برپا شد.

کارشناس دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از افراد دیابتی از بیماری خود بی‌اطلاع هستند
کارشناس دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از افراد دیابتی از بیماری خود بی‌اطلاع هستند و علیرغم جدی بودن به آن توجهی ندارند.

دکترجعفر زارعی‌زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر دکتر جعفر زارعی‌زاده به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود
مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود.

مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود
مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود تا قابلیت این بیمارستان نسبت به بیمارانی که به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند بیشتر شود.