معاونت.تحقیقات.فناوری

27 تير 1403
در راستای تحقق شعار جهش تولید علم و فناوری؛ اولین نشست هم‌اندیشی معاون تحقیقات و فناوری با اساتید هیئت‌علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در راستای تحقق شعار جهش تولید علم و فناوری اولین نشست هم‌اندیشی معاون تحقیقات و فناوری با اساتید هیئت‌علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

16 تير 1403
رساله دکتری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان برترین رساله دکتری کشور در رشته بهداشت محیط انتخاب شد
رساله دکتری فرشید سلیمانی دانشجوی فارغ‌التحصیل دکترای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با عنوان «بررسی سمیت ترکیبات شیمیایی شیرابه ته سیگار بر ماهی گل خورک والتونی (Periophthalmus Waltoni) به راهنمایی پروفسور سینا دوبرادران به‌عنوان برترین پایان‌نامه دکتری ...

کسب رتبه دوم واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر در کشور
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، از کسب رتبه برتر کشوری واحد پژوهش‌های بالینی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر در ارزشیابی اخیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور خبر داد.

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تفاهم‌نامه پژوهشی با پژوهشکده میگوی کشور تنظیم خواهد شد
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تفاهم‌نامه پژوهشی با پژوهشکده میگوی کشور تنظیم خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه: طرح اثر آلاینده‌های محیطی بر ناباروری به‌عنوان یک پروژه کلان در استان مطرح است
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه گفت: تاثیر آلاینده‌ها بر بیماری‌های مختلف بر هیچ‌کس پوشیده نبوده و طرح اثر آلاینده‌های محیطی بر ناباروری به‌عنوان یک پروژه کلان در استان مطرح است.

با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر سید محمدهادی امامت به‌عنوان سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر سید محمدهادی امامت را به‌عنوان "سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه" منصوب کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هفته پژوهش مقدمه حرکت رو به جلو ماشین علمی دانشگاههاست/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هفته پژوهش از مناسبت‌هایی است که گرامیداشت آن می‌تواند مقدمه تحول و حرکت رو به جلوی ماشین علمی دستگاه‌های مختلف و دانشگاه‌ها باشد.

کارگروه مشترک راهبردی قطب علوم دارویی دریایی تشکیل شد
در چهاردهمین نشست فرهنگستان علوم پزشکی جنوب کشور که در شیراز برگزار شد سند راهبردی قطب علوم دارویی دریایی در حوزه پزشکی بررسی و کارگروه ویژه‌ای برای پیگیری آن تشکیل شد.

توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ کسب رتبه نخست ارزشیابی فعالیت‌های توسعه فناوری سلامت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی هم تراز
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب رتبه اول فناوری سلامت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی هم تراز توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کتاب و کتابخانه‌ها به‌عنوان چراغ راهنمایی انسان در دنیای امروز ایفای نقش می‌کنند/ تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دنیای امروز کتاب و کتابخانه‌ها به‌عنوان چراغ راهنمایی انسان در جهت پیشرفت و توسعه ذهنی و فرهنگی ایفای نقش می‌کنند.

نوشیدنی‌های شیرین شده صنعتی یکی از عوامل مهم ناباروری هستند/ کاهش وزن به هر میزان موجب کاهش خطر ناباروری می‌گردد
مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نوشیدنی‌های شیرین شده صنعتی یکی از عوامل مهم ناباروری هستند.

معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس شرایط خاص و بومی استان اولویت‌بندی می‌شوند
معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس شرایط خاص و بومی استان اولویت‌بندی می‌شوند.

تور فناورانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی در نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد
تور فناورانه معاونت تحقیقات و فناوری باهدف ارتقا ارتباط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صنعت با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی در محل نیروگاه اتمی برگزار شد.

کارگاه کلان منطقه‌ای اخلاق در کار آزمایی بالینی در بوشهر برگزار شد
کارگاه کلان منطقه‌ای اخلاق در کار آزمایی بالینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر برگزار شد.