مسمومیت

عرضه قرص برنج به علت ایجاد مسمومیت‌های کشنده ممنوع است
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: خرید و فروش قرص برنج به علت ایجاد مسمومیت‌های شدید و کشنده در همه عطاری‌ها ممنوع است.

رییس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف خودسرانه داروها تهدید جدی برای سلامت است
رییس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف خودسرانه داروها تهدید جدی برای سلامت است.

متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان: شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند
متخصص طب اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: با سرد شدن هوا و افزایش میزان استفاده از وسایل گرمایشی و گازسوز، خفگی با گاز منواکسید کربن و ایجاد مسمومیت در این ایام شایع می‌شود که باید شهروندان خطر مسمومیت با منوکسیدکربن را جدی بگیرند.

رییس اورژانس پیش‌یبمارستانی و مدیریت حوادث استان بوشهر خبر داد؛ نرخ رشد ۸۰۰ درصدی مسمومیت با گازکربنیک
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان بوشهر گفت: با توجه به نرخ رشد 800 درصدی مسمومیت با گاز مونواکسید کربن در سطح استان، مردم باید هنگام استفاده از وسایل گرمایشی دقت بیشتری داشته باشند.

رییس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف بدون تجویز پزشک و خودسرانه داروها تهدید جدی برای سلامت است.

انتقال سریع بیمار به بیمارستان در صورت ایجاد مسمومیت با قارچ / پرهیز از خوددرمانی
کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: انتقال سريع بيمار مسموم به يك مركز درماني تخصصي مسمومیت‌ها، امكان درمان موفقیت‌آمیز را افزايش می‌دهد و هرگونه تأخیر در اين امر سبب افزايش احتمال شكست درمان و حتي مرگ بيمار می‌شود.

مدیر مرکز اطلاع‌رسانی داروهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف خودسرانه دارو در استان بوشهر کاهش یافت
مدیر مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با اجرای فعالیت‌های پیشگیرانه، مسمومیت‌های دارویی و سموم و مصرف خودسرانه دارو در استان بوشهر کاهش‌یافته است.

احتمال افزایش مسمومیت غذایی در ماه محرم / نکات بهداشتی در تهیه غذای نذری رعایت شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی در تهیه غذای نذری، احتمال افزایش مسمومیت غذایی در ماه محرم وجود دارد.

مصرف دارو بیش از نیاز درمانی شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان است
مدیر مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف دارو بیش از نیاز درمانی شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان است و بروز برخی از این مسمومیت‌ها با معلولیت ماندگار همراه هستند.

جگر مرغ، جاشوان بلوچ را روانه درمانگاه دیّر کرد/ واکنش سریع کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دیّر به طغیان بیماری
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از واکنش سریع و مسئولانه کارشناسان این شبکه به طغیان مسمومیت ناشی از مصرف جگر مرغ در یک کشتی صیادی خبر داد.

مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن
مسمومیت با گاز مونوکسید کربن خطری بسیار جدی است که گاهاً به قیمت جان افراد تمام می‌شود .

فوق تخصص گوارش کودکان عنوان‌کرد: مصرف برخی از گیاهان دارویی در اطفال موجب مسمومیت می‌شود
فوق تخصص گوارش کودکان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در برنامه تلویزیونی ساحل سلامت گفت: مصرف برخی از گیاهان دارویی برای اطفال موجب مسمومیت می‌شود و خطرات بسیار زیادی به همراه دارد.