مسعود.صداقت

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ مسعود صداقت به‌عنوان سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی مسعود صداقت را به‌عنوان سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه منصوب کرد.

در گفتگوی رسانه‌ای مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح شد؛ گزارشی از روند پروژه زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
مسعود صداقت مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتگویی، گزارشی از روند پروژه زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارائه نمود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خوابگاه ۲۱۰ نفری این دانشگاه در مراحل پایانی ساخت قرار دارد
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خوابگاه 210 نفری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با امکانات متعدد جهت رفاه حال دانشجویان در حوزه فرهنگی و ورزشی توسط بنیاد 15 خرداد کلید خورده و امروز در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسعه می‌یابد
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از توسعه فضاهای ورزشی این دانشگاه خبر داد.

خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد
مدیر دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساخت و تجهیز خوابگاه دخترانه 200 نفره دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

به مناسبت هفته خوابگاه‌ها؛ خوابگاه‌های نمونه و برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی می‌شوند
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در هفته جاری، خوابگاه‌های نمونه و برتر دانشگاه معرفی و طی مراسمی از ساکنان این خوابگاه‌ها تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی: پوشش خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 100 در صد است/ بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی، اداری، سلف‌سرویس و ورزشی
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پوشش 100 درصدی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: با بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی نه‌تنها کمبود تخت خوابگاهی نداریم بلکه ۴۰ تا ۵۰ تخت بیشتر از نیاز دانشجویان تأمین‌شده است.