مدیر.دانشجویی

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسعه می‌یابد
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از توسعه فضاهای ورزشی این دانشگاه خبر داد.

خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد
مدیر دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساخت و تجهیز خوابگاه دخترانه 200 نفره دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مهرماه امسال به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی: پوشش خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 100 در صد است/ بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی، اداری، سلف‌سرویس و ورزشی
مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پوشش 100 درصدی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: با بهبود و گسترش فضاهای خوابگاهی نه‌تنها کمبود تخت خوابگاهی نداریم بلکه ۴۰ تا ۵۰ تخت بیشتر از نیاز دانشجویان تأمین‌شده است.