متخصص.تغذیه

16 فروردين 1401
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: استفاده صحیح از نمک ید دار تصفیه‌شده روشی ارزان و مطمئن در تأمین ید موردنیاز بدن است.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مشکلات گوارشی هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید در دنیا نشان می‌دهد مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند.

متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف سبزیجات موجب کاهش فشارخون می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید مصرف سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا پتاسیم و منزیم موجود در سبزیجات اثر مهار کنندگی بر روی سدیم داشته و می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در شب یلدا از مصرف بیش از اندازه تنقلات خود داری کنید
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رسم باستانی بلندترین شب سال نباید، بهانه‌ای برای مصرف بیش از اندازه مواد غذایی و تنقلات شود.