قرآن.عترت

اعلام راه‌یافتگان مرحله کشوری بخش معارف و مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت
مسئول دبیرخانه بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اسامی راه‌یافتگان مرحله کشوری در بخش معارف و نتایج برگزاری آزمون مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت اعلام شد .

کارشناس مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمون کتبی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در بوشهر برگزار شد
آزمون کتبی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در ۱۵ رشته نماز، احکام شرعی، مفاهیم نهج البلاغه، حفظ نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی مهدوی، اخلاق و پوشش حرفه‌ای، حفظ مفاهیم قرآن، آشنایی با احادیث، ترجمه سور منتخب، ...

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بوشهر برگزار شد
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

آزمون بخش معارف بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در بوشهر برگزار شد
آزمون کتبی بخش معارف بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در نقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشجویان در خط مقدم تصمیم سازی و اجرای رویدادهای قرآنی قرار گیرند
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر،‌ دانشجویان باید در خط مقدم تصمیم سازی و اجرای رویدادهای قرآنی قرار گیرند.

برپایی غرفه قرآن و سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درنمایشگاه بین‌المللی قرآن
کانون قران و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری معاونت‌ها و دانشکده‌های دانشگاه، اقدام به برپایی غرفه قرآن و سلامت در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قران واقع در مصلا امام خمینی (ره) تهران کرد.

آزمون شفاهی بخش‌های جشنواره قرآن و عترت مرحله دانشگاهی برگزار شد
آزمون شفاهی بخش‌های مختلف بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت مرحله دانشگاهی در بوشهر برگزار شد.