فلوراید.تراپی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد: انجام بیش از سی هزار مورد خدمات وارنیش فلوراید و فیشورسیلانت به دانش آموزان شهرستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: طرح فلوراید تراپی و فیشورسیلانت از سال ۹۴ در شهرستان آغاز و در این چند سال، تعداد سی هزار و 50 مورد خدمات وارنیش فلوراید و فیشورسیلانت رایگان به دانش آموزان شهرستان ارایه شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش از 24 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی دشتستان تحت پوشش برنامه وارنیش تراپی قرار می‌گیرند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: هفتمین مرحله وارنیش فلوراید در شهرستان دشتستان با جمعیتی بالغ‌بر ۲۴۰۰۰ دانش‌آموز مقطع ابتدایی در حال اجرا است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگان: اولین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز کنگان انجام داده شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگان گفت: در راستای سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، اولین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای ۱۰ هزار و ۱۳۹ دانش‌آموز کنگانی انجام داده شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: اولین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای بیش از ۸ هزار دانش‌آموز تنگستاني انجام خواهد شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در راستای سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، اولین مرحله وارنیش فلوراید تراپی برای ۸ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز تنگستانی انجام خواهد شد.