عزا

عروسی کرونایی در بوشهر موجب عزا شد/ عروس و داماد بستری هستند
در پی برگزاری یک مراسم عروسی در بوشهر، بر اثر بیماری کرونا یک نفر فوت شد.

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جم: برگزاری مراسم عزا و عروسی در شهرستان جم ممنوع است
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جم گفت: تا اطلاع ثانوی برگزاری مراسم عزا و عروسی در شهرستان جم ممنوع است.

رییس شبکه بهداشت و درمان جم: عروسی‌ها و مجالس عزا زنگ خطر بزرگی برای شیوع مجدد ویروس کرونا هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: عروسی‌ها و مجالس عزا زنگ خطر بزرگی برای شیوع مجدد ویروس کرونا هستند.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر: ۱۷۹ زوج دانشجو به مشهد مقدس اعزام شدند/ گزارش تصویری
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر از اعزام ۱۷۹ زوج دانشجو به مشهد مقدس توسط دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خبر داد.

برگزاری آیین سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دفتر نهاد مقام معظم رهبری/ گزارش تصویری
آیین سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) همزمان با فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر برگزار شد.

اعزام مادر باردار از روستای پشت پر به برازجان با بالگرد اورژانس هوایی بوشهر
رئیس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر از اعزام مادر باردار توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر از روستای پشت پر تنگ ارم به بیمارستان شهید گنجی برازجان خبر داد.

مراسم عزاداری شهادت امام هادی (ع) در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری

اعزام بالگرد اورژانس ۱۱۵ به مرز مهران
مدیر مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: بالگرد اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) به مرز مهران اعزام شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: قیام امام حسین (ع) قیام تاریخی است که راه الهی را به ما نشان می‌دهد/ گزارش تصویری
نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: قیام امام حسین (ع) قیام تاریخی است که در عالم خلقت نشان‌گر راه الهی بعد از وفات پیامبر است.

حضور مستمر پزشک و ماما در بین روستائیان دیر
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: پزشکان و ماماها شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر حضور مستمری بین روستائیان این شهرستان داشته و خدمات بهداشتی درمانی به آنان ارایه می‌کنند.

موفقیت بین‌المللی ورزشكار اعزامي دانشگاه علوم پزشكي بوشهر در مسابقات آسیایی
رحیمه رحیمی ورزشكار اعزامي دانشگاه علوم پزشكي بوشهر موفق به کسب مدال برنز مسابقات آسیایی کیوکوشین کاراته ماتسوشیما باکو- آذربایجان ۲۰۱۸ در اسفند ماه ۹۶ شد.

برگزاری آیین عزاداری سید و سالار شهیدان در شبکه بهداشت دیّر
مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:‏ بهترین و باکیفیت ترین خدمات بهداشتی در روستاها ارایه شود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر گفت: در روستاها باید به سطحی برسیم که بهترین و ‏با کیفیت‌ترین خدمات بهداشتی، پیشگیری و درمانی در حوزه سلامت به مردم ارایه شود.‏

مراسم عزاداری دهه دوم فاطمیه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ حضور مسئولین استانی در این مراسم +گزارش تصویری
همزمان با آغاز دهه دوم فاطمیه ، مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه(س) با حضور مسئولین ارشد استان به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت : اعزام تیم‌ بهداشتی درمانی به روستاهای شهرستان دیر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج ، تیم بهداشتی درمانی به روستاهای محروم شهرستان دیر اعزام شدند .

برگزاری آیین سوگواری سرور و سالار شهیدان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
همزمان با دهه اول ماه محرم آیین عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در مساجد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.