ضیافت

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جوار بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) برگزار شد
طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی امام مهربانی‌ها حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) برگزار شد.

بازدید بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بوشهر از نمایشگاه طرح ضیافت
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای نظارت و پایش از عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، بازرسین بهداشت محیط از نمایشگاه طرح ضیافت بازدید کردند.

طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی امام مهربانی‌ها حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) برگزار شد.

طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس آغاز شد
طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) آغاز شد.

طرح ضيافت انديشه اساتيد در مشهد مقدس برگزار شد
طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه علوم پزشكي بوشهر در جوار بارگاه نوراني امام رضا(ع) با حضور 80 نفر از اساتيد و خانواده هاي آنان برگزار شد.

ضیافت قرآنی جامعه ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
برنامه ضیافت قرآنی با حضور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه برگزار شد.