شهرام.جلال‌پور

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان خبر داد: نصب و راه‌اندازی دستگاه ماموگرافی دیجیتال در بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: یک دستگاه ماموگرافی پیشرفته دیجیتال در بخش خدمات تصویری بیمارستان شهید صادق گنجی نصب، راه‌اندازی و از بهمن‌ماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: درآینده‌ای نزدیک بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان به مرکز آموزشی و درمانی تغییر خواهد کرد
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در آینده‌ای نزدیک بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان به مرکز آموزشی و درمانی تغییر خواهد کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا بوده و با شیوع این بیماری یکی از دغدغه‌های اصلی و اولویت‌های مهم ما حفظ سلامت این مددجویان بوده است.

سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان: جذب پزشک متخصص در شهرستان دشتستان ۲۰ درصد افزایش‌یافته است
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان از افزایش جذب ۲۰ درصدی متخصصین در بیمارستان شهید گنجی و کلینیک تخصصی ۱۷ شهریور برازجان خبر داد.

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور حکمی سرپرست جدید بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان را منصوب کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در حوزه خدمت‌رسانی به مردم خلل ایجاد نخواهد شد/ پرستاران یکی از اهرم‌های اصلی درمان هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی‌هایی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفته در حوزه خدمت‌رسانی به مردم خلل ایجاد نخواهد شد.

20 فروردين 1398
در طرح بسیج سلامت نوروزی صورت گرفت؛ دریافت خدمات درمانی بیش از پنج هزار نفر در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شهرستان گناوه گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی به بیش از ۵۰۰۰ نفر از مراجعه‌کنندگان به بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خدمات درمانی ارائه شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: افزایش 75 درصدی تخت‌های ویژه در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش 75 درصدی تخت‌های ویژه در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خبر داد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کاهش هزینه‌های دریافتی از بیماران موجب افزایش مراجعه به بیمارستان‌های دولتی شده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت با کاهش هزینه‌های دریافتی، افزایش مراجعات بیماران به بیمارستان‌های دولتی را در پی داشته و این امر موجب دو برابر شدن حجم کاری پرستاران شده است.

با حضور استاندار بوشهر صورت گرفت؛ بهره‌برداری از ساختمان آموزشی_اداری بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه
ساختمان آموزشی_اداری بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گناوه با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید.

برگزاری نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم‌نهاد با سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه
نشست هم‌اندیشی اعضاء سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالین اجتماعی شهرستان گناوه با سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) این شهر برگزار شد.

دیدار مسئولین بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه با امام‌جمعه شهرستان
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه به همراه جمعی از کارکنان این بیمارستان با امام‌جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان امیرالمؤمنین گناوه
به مناسبت روز جهانی بهداشت دست، واحد کنترل عفونت بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه مراسمی را با شعار "دست‌های پاک، نجات‌بخش زندگی بیماران " با حضور مسئولین و جمعی از کارکنان بیمارستان در این بیمارستان برگزار کرد.

در هفته سلامت صورت گرفت؛ کلینیک تخصصی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه افتتاح شد
به مناسبت هفته سلامت ساختمان جدید کلینیک تخصصی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.

2 طرح سلامت در گناوه بهره‌برداری شد
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت روز چهارشنبه در آیینی با حضور مسئولان استانی 2 طرح سلامت در بندر گناوه به بهره‌برداری رسید.

پرسنل آزمایشگاه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تقدیر شد.

واحد احیای قلبی ریوی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه راه‌اندازی شد
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: به‌منظور خدمت‌رسانی هرچه مطلوب و سریع‌تر به بیماران، واحد جدید احیای قلبی ریوی (سی پی آر) با تجهیزات کامل در این بیمارستان راه‌اندازی شد.

به مناسبت هفته وحدت مسئولین بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شهرستان گناوه با خانواده شهید مدافع حرم دیدار کردند.

فرماندار گناوه: 16 میلیارد ریال اعتبار به 2 بیمارستان گناوه اختصاص یافت
فرماندار شهرستان گناوه گفت: در سال جاری 16 میلیارد ریال اعتبار برای بیمارستان‌های امیرالمؤمنین (ع) و سوانح و سوختگی چرومی این شهرستان جدا از اعتبارات در نظر گرفته‌شده برای شبکه بهداشت و درمان اختصاص‌یافته است.