شبکه.بهداشت.درمان.جم

در گفت‌وگو با زوج بهورز جمی مطرح شد: شوق خدمت به مردم محروم روستا دلیل انتخاب شغل بهورزی بوده است/ نجات جان دو کودک شیرین‌ترین خاطره دوران خدمتم بود
حسین و لیلا بادین دو زوج بهورز جمی هستند که در خانه بهداشت روستای حسین‌آباد شهرستان جم مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند.

25 تير 1399
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: پوشش 100 درصدی طرح واکسیناسیون کودکان شهرستان جم در ایام همه گیری کرونا/ واکسیناسیون کودکان را در دوران کرونا فراموش نکنید
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم از پوشش 100 درصدی طرح واکسیناسیون کودکان زیر 6 سال شهرستان جم در ایام همه گیری کرونا خبر داد.

21 تير 1399
کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: نکاتی که برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در زمان استفاده از وسایل خنک‌کننده باید رعایت شود
کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: رعایت بهداشت دستگاه‌های خنک‌کننده و تهویه در منازل و اماکن عمومی ضروری است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تشدید بازرسی از صنوف حساس این شهرستان در ماه مبارک رمضان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در حاشیه بازدید از صنوف حساس در شهرستان جم گفت: با آغاز ماه مبارک رمضان و همه‌گیری ویروس کرونا در سطح کشور، بازدید بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت، بر صنوف مختلف تشدید شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: افتتاح خانه بهداشت روستای بهرباغ در هفته دولت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: خانه بهداشت روستای بهرباغ از توابع این شهرستان، در هفته دولت 98 افتتاح خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بیش از ۶۰۰ دوز واکسن هپاتیت در سال ۹۸ در شهرستان جم تزریق شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: در سال ۹۸ در شهرستان جم تعداد ۶۴۷ دوز واکسن هپاتیت به گروه‌های هدف تزریق گردیده است.

استقبال گسترده شهروندان جمی از طرح بسیج ملی کنترل فشارخون / غربالگری بیش از شش هزار و ۵۰۰ نفر تا به امروز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: شهروندان جمی خوشبختانه از طرح ملی کنترل فشارخون بالا استقبال گسترده کرده‌اند.

تربیت فرزندان موفق و توانمند در سایه آموزش اصول تغییر رفتار امکان‌پذیر است
کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمؤمنین جم گفت: موفقیت در تربیت فرزندان توانمند و موفق، لازمه تلاش در مسیر آموزش اصول تغییر رفتار به فرزندان است.

31 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: مهم‌ترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه، آموزش است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهر جم گفت: آموزش، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت و ارتقاء سطح سلامتی جامعه است.

فرماندار شهرستان جم: مقوله اجتماعی بودن سلامت، باید موردتوجه همگان قرار گیرد
فرماندار شهرستان جم گفت: مقوله اجتماعی بودن سلامت باید موردتوجه همگان قرار گیرد و در تأمین آن تلاش نمایند.

با حضور فرماندار صورت گرفت: افتتاح 4 پروژه بهداشتی درمانی در شهرستان جم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جم، فرماندار شهرستان جم در آیین افتتاح پایگاه بهداشت اسلام آباد ضمن تبریک هفته دولت، عدالت در حوزه سلامت را از اولویت‌های دولت تدبیر و امید برشمرد .