سحر.رزمجو

گال یک بیماری عفونی پوستی مسری و بسیار خارش‌دار است
بیماری گال شايع‌ترين بيماري پوستي خارش‌دار در جهان بوده و به نام جرب هم شناخته می‌شود که نام این بیماری از واژه لاتینی به معنای “خاراندن” نشأت گرفته است.

مسئول بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مراكز مشاوره بیماری‌های رفتاری نقش موثری در پیشگیری از بیماری ایدز داشته است
مسئول بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری به‌عنوان یكی از تجربه‌های موفق كشور در مهار بیماری ایدز (HIV) نقش موثری داشته‌اند.

تمام افراد جامعه، گروه هدف رویکرد نوین آموزش HIV هستند
کارشناس برنامه HIV و بیماری‌های آمیزشی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تمام افراد جامعه گروه هدف رویکرد نوین آموزش HIV هستند.

مرحله اول تست HIV مددجویان اداره زندان شهرستان دشتستان انجام شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از انجام مرحله اول آزمایش HIV جهت مددجویان اداره زندان شهرستان دشتستان خبر داد.