روز.علوم.آزمایشگاهی

تجلیل از جامعه آزمایشگاهی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی در استان بوشهر / گزارش تصویری
به مناسبت روز بزرگداشت حکیم جرجانی، پزشک نامدار ایران‌زمین و روز علوم آزمایشگاهی، روسای بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشت و درمان سراسر استان بوشهر با حضور در آزمایشگاه‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تلاش‌های شبانه‌روزی و ایثار مدافعان سلامت در این ...

31 فروردين 1399
فرماندار شهرستان جم: روند نزولی بیماران، نتیجه تصمیمات به موقع و صحیح مدیریت ستاد مبارزه با کرونا در استان است
فرماندار جم در حاشیه بازدید از آزمایشگاه امیرالمومنین(ع)، ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی اظهار داشت: آمار پایین بیماران، نتیجه تصمیمات به موقع و صحیح مدیریت ستاد مبارزه با کرونا در استان است.

31 فروردين 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان جم: راه‌اندازی واحد نمونه‌گیری موارد مشکوک به کرونا در مرکز جم / انجام بالغ بر 170 هزار مورد نمونه‌گیری در آزمایشگاه‌های شهرستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با اشاره به راه اندازی واحد نمونه‌گیری کرونا در آزمایشگاه امیرالمومنین(ع) شهر جم گفت: با راه‌اندازی این واحد، علاوه بر بیمارستان توحید، آزمایش‌های موارد مشکوک به بیماری کرونا در این واحد نیز گرفته می‌شود.

30 فروردين 1398
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

پرسنل آزمایشگاه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تقدیر شد.

پرسنل آزمایشگاه‌های شهرستان بوشهر تجلیل شدند
در آیینی پرسنل آزمایشگاه‌های شهرستان بوشهر تجلیل شدند.

کارکنان علوم آزمایشگاهی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تجلیل شدند
به مناسبت فرارسیدن روز گرامیداشت حکیم دانا سید اسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه کارکنان علوم آزمایشگاهی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان طی مراسمی تجلیل شدند.

به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تقدیر شد
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تجلیل کرد.

آیین جشن علوم آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شدآیین جشن علوم آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آیین جشن علوم آزمایشگاهی با حضور پرشور دانشجویان شامگاه یکشنبه در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.