دکتر.ملکی‌زاده

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۱۳ بیمار در بخش‌های کرونا/تداوم روزهای بدون فوتی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۳ خردادماه ۱۳ نفر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۱۲ بیمار در بخش‌های کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۲ خردادماه ۱۲ نفر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در بیان مشکلات و کمبودهای حوزه سلامت تعارف نداریم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در بیان مشکلات و کمبودهای حوزه سلامت تعارف نداریم زیرا اساس ارتقاء کیفیت خدمات و همچنین افزایش سطح رضایتمندی جامعه در مطرح‌شدن مشکلات است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی هادی جوانبخت را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۱۴ بیمار در بخش‌های کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۱ خردادماه ۱۴ نفر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۲۰ بیمار در بخش‌های کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۷ خرداد ماه ۲۰ نفر است.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ماما
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرا رسیدن روز جهانی ماما را به اعضای هیأت علمی، استادان، دانشجویان و جامعه مامایی استان تبریک گفت.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز معلم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی با گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم را به استادان، معلمان، مربیان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت.

19 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: 81 بیمار در بخش‌های کرونا بستری هستند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام ثبت‌شده در روز جمعه 19 فروردین‌ماه سال 1401، در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر 81 بیمار بستری وجود دارد.

18 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری 82 بیمار در بخش‌های کرونا/ جان‌باختن 2 هم استانی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در روز پنجشنبه 18 فروردین‌ماه، 82 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند

17 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری 85 بیمار در بخش‌های کرونا/ روز بدون فوتی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در روز چهارشنبه 17 فروردین‌ماه، 85 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

14 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: 63 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند/ روز بدون فوتی در استان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر 63 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

2 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند / دومین روز بدون فوتی سال جدید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: ۴۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

1 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روند کاهشی موارد بستری کرونا ادامه دارد/ روز بدون فوتی ثبت شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر روند کاهشی دارد و در نخستین روز از سال جدید تعداد موارد بستری در بخش‌های کرونایی به عدد 42 رسیده است.

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت سال نو
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی فرارسیدن نوروز باستانی و سال 1401 را به خانواده بزرگ نظام سلامت استان بوشهر تبریک گفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ثبت روز بدون فوتی/ کاهش موارد بستری به 48 نفر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر در آخرین روز از سال 1400 به 48 مورد کاهش یافت.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر قاسم برجوئی فرد را به عنوان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه منصوب کرد.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر زهرا السادات جلالیان را به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وضعیت شیوع کرونا در استان بوشهر نگران‌کننده است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افزایش شیوع کرونا روند بستری بیماران نیز افزایش‌یافته است که این وضعیت در استان بوشهر بسیار نگران‌کننده است.

دعوت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ضمن تبریک مجدد ایام فرخنده دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از عموم مردم و خانواده حوزه سلامت استان برای شرکت در راهپیمایی خودرویی یوم الله 22 بهمن ماه دعوت به عمل آورد.

نماینده وزیر بهداشت در سفر به بوشهر: نیازهای حوزه سلامت استان بوشهر اولویت‌بندی شود/ گزارش تصویری
نماینده وزیر بهداشت در سفر به استان بوشهر گفت: کادر جدید مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باید بامطالعه و شناخت دقیق نقاط قوت و ضعف حوزه سلامت، نیازهای این حوزه در استان بوشهر را اولویت‌بندی کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با برنامه ریزی برای توسعه حوزه سلامت به دنبال تأمین اعتبار لازم خواهیم بود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید برنامه محور باشیم و با برنامه ریزی به دنبال تأمین اعتبار لازم برای توسعه حوزه سلامت خواهیم بود تا بتوانیم آینده درخشانی را برای حوزه سلامت استان بوشهر رقم بزنیم.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همدلی و همراهی آحاد جامعه با حوزه سلامت در چهار سال گذشته بی‌بدیل بود
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در چهار سالی که به‌عنوان خدمت گذار در کنار مردم بودم، هم‌دلی و همراهی مسئولین و آحاد جامعه با حوزه سلامت به‌ویژه در دوران پاندمی کرونا بی‌بدیل بود.