دکتر.صدیقه.خیراندیش

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خرید 30 یونیت جدید دندانپزشکی نتیجه پیگیری‌های مستمر مسئولین دانشگاه/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خرید 30 یونیت جدید دندانپزشکی نتیجه پیگیری‌های مستمر مسئولین دانشگاه است.

23 فروردين 1401
رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۳۰ متخصص در کلینیک دندانپزشکی دانشگاه خدمات دولتی ارائه می‌کنند
رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دارا بودن ۳۰ متخصص دندانپزشکی شامل متخصص اطفال، لثه، ارتودنسی، جراح، ترمیمی و ... به بیماران خدمات ارائه می‌کنند.

3 تير 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۳۰ یونیت دندان‌پزشکی به یونیت‌های کلینیک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزوده خواهد شد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سالن جدید یونیت‌های داندانپزشکی در کنار سالن قبلی طراحی‌شده است و ۳۰ یونیت دندان‌پزشکی آموزشی به یونیت‌های کلینیک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزوده خواهد شد.